یاس

  • خانه 
  • او بهشت را ندیده خرید! 
  • تماس  
  • خانه 

دل نوشته

24 اردیبهشت 1392 توسط بیات

بسم الله الرحمان الرئوف

من نه نویسنده ام و نه شاعر. البته قبلا یه چیزایی مثل شعر می گفتم. بگذریم الان هم دلم می خواد در مورد حرفایی که روی دلم سنگینی می کنه بنویسم. تو ماه رجبیم گذشته از مناسبتهای عزیز این ماه، ماه شعبانو پیش رو داریم با ولادت امام حسین علیه السلام و برادر وفادارشون حضرت ابوالفضل علیه السلام و فرزند ایشان حضرت زین العابدین علیه السلام . چرا اینا رو گفتم؟ آخه چند وقتیه دلم بدجوری هوای کربلا شونو کرده حتی بهش فکر هم که می کنم اشکهام ناخودآگاه جاری می شه. شاید باورتون نشه ولی خیلی خیلی غیرمنتظره و ناگهانی سفر کربلامون جور شده اونم تو این ایام عزیز و ماههای پربرکت. جالب تر از همه اینکه تا حالا هر بار که به زیارت خانه خدا یا کربلا که مشرف شدم مصادف با همین ماههای عزیز بوده. مَخلص کلام اینکه یادمون باشه دلمون به جاهایی متصله که شاید خودمونم ندونیم طوری که وقتی هواشونو می کنه دعوت نامه می فرستن  تا بدونیم که از درونمون آگاهن. حالا یه سوال! ما که طلبه و سرباز آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف هستیم  حواسمون به دلمون هست که چی  می خوایم و دلامون کجاست؟ حواسمون هست که صاحبی داریم تنها و غریب ؟ که می دونن تو دلمون چی می گذره! شده یادی بکنیم ازشون؟ از خون دلایی که دارن می خورن؟ شده از ته دل بگیم آقا دردت به جونم؟ شده دلمون هواشونو بکنه؟؟؟؟؟؟؟ اگه دلتون هواشونو کرد ما رو هم دعا کنید.

 1 نظر

شعر نبش قبر حجربن عدی

15 اردیبهشت 1392 توسط بیات

مسعود یوسف پور در جديدترين سروده خود را به موضوع نبش قبر حجر ابن عدي توسط جريان سلفي فعال در سوريه اختصاص داده است:

این نبش قبر، عقده ی دیرینه ی شماست

 

این نبش قبر، عقده ی دیرینه ی شماست

این ها گواهِ جنگ علیه خودِ خداست

وهاّبیان پست! چرا بس نمی کنید

اندازه ی خصومت یک قوم تا کجاست؟

گیرم که نبش قبر کنیدش، چه فایده؟

دیگر مزارِ ابن عدی در قلوب ماست …

“یک عده آمدند پی نبش قبر"، آه

این حرفها چقدر برای من آشناست

تاریخ چند صفحه ورق خورد تا رسید

آنجا که دور قبر غریبی سر و صداست …

تا نبش قبر فاطمه راهی نداشتند

دیدند ذوالفقار به دستان مرتضاست

ذهنم دوباره رفت به جایی شبیه این

حرف مدینه نیست دگر، حرف کربلاست

ده نیزه دار دور و برِ قبر کوچکی

حلقه زدند… لشگر دشمن چه بی حیاست

حالا رباب مانده و یک شیرخواره که

مثل سرِ حسین، سرش روی نیزه هاست…

 2 نظر

هتک حرمت وهابی ها به مقدسات اسلام

14 اردیبهشت 1392 توسط بیات

وهابی‌ها آرامگاه «جعفر طیار» در اردن را به آتش کشیدند

تنها دو روز پس از نبش قبر «حجر بن عدی» از یاران حضرت امام علی(ع) در دمشق، وهابی‌ها آرامگاه برادر امیرالمومنین(ع) در جنوب اردن را به آتش کشیدند.
خبرگزاری فارس: وهابی‌ها آرامگاه «جعفر طیار» در اردن را به آتش کشیدند پنجشنبه گذشته، آرامگاه حجربن عدی کندی که به دست معاویه به شهادت رسید، به وسیله مزدوران و تروریست‌های سلفی سوریه نبش قبر شد. گروهک‌های تروریستی، ابتدا ضریح حجر بن عدی را در منطقه «عدرا» تخریب و سپس نبش قبر کردند.

بنابر این گزارش، جسد «حجر بن عدی» هنوز سالم بوده و تروریست‌ها، پیکر وی را به مکانی نامعلوم منتقل کرده‌اند.

آرامگاه جعفر بن ابی‌طالب معروف به جعفر طیار، در منطقه «المزار» در استان کرک واقع در جنوب اردن قرار دارد و برای فرقه اسماعیلی که یکی از فرقه‌های شیعی است، اهمیت خاصی دارد.

در حالی که تجاوزها و اهانت‌های پیاپی به مقدسات اسلامی و قبور اولیاء الله از سوی وهابی‌ها خشم جهان اسلام را برانگیخته است، مقامات اردن در قبال این اهانت به آرامگاه جعفر بن ابی طالب، سکوت کرده و رسانه‌های این کشور نیز از انتشار این خبر خودداری کرده‌اند.

 

 نظر دهید »

اعلام اسامی برندگان مسابقه وبلاگ نویسی(امام هادی(علیه السلام))

25 آذر 1391 توسط بیات

بسمه تعالی

ضمن سلام و عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن هفته پژوهش به اطلاع می رساند پس از بررسی وبلاگ های ارسالی جهت شرکت در مسابقه، دو وبلاگ برگزیده شد که اسامی آنها به شرح ذیل است:

نفر اول: سرکار خانم خدیجه صفاهانی، طلبه مدرسه علمیه کوثر ، مبلغ هدیه 300000 ریال

نفر دوم: سرکار خانم حمیده اسلامی، طلبه مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها)، مبلغ هدیه 200000 ریال

نفر سوم: سرکار خانم مریم کیانی بیدگلی، از کاشان، مبلغ هدیه 100000 ریال

 نظر دهید »

محرم نامه

22 آبان 1391 توسط بیات


محرمی دیگر از راه رسید؛

خاک کوی تو به صحرای قیامت فردا

همه بر فرق سر از بهر مباهات بریم

حمد خدای را که جوهره « درد عاشق نشود به ز مداوای حکیم» را در خمیره آدم نهاد و از راز « تا مگر جرعه فشاند لب جانان بر من» را آرزویش ساخت.

حسین، نامی به بلندای تاریخ و چراغی در جاده های تاریک است. حسین، ترجمان فنای فی الله و نردبان سیرالی الله است. حسین، کامل ترین تصویر از غلیان شور و احساس است. حسین، نهایت عقل و تدبیر و تصمیم و اقدام است. حسین، نازدانه ای است که جایش بر دوش پیامبر و خوابش بر سینه شکسته زهرای اطهر، و لب هایش بوسه گاه احمد و حیدر است. حسین، معنای کامل حیات است« ان الحیاه عقیده و جهاد»، حسین، حسین است « ان الحسین مصباح الهدی و سفینه النجاه»، به درستی که حسین چراغ هدایت و کشتی نجات است…

                                                                                                                                               

 1 نظر

خداوند به همه چیز آگاه است

26 شهریور 1391 توسط بیات

یا أَیهَا الَّذِینَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الَّذِینَ اتَّخَذُوا دِینَکُمْ هُزُوًا وَلَعِبًا مِنَ الَّذِینَ أُوتُوا الْکِتَابَ مِنْ قَبْلِکُمْ وَالْکُفَّارَ أَوْلِیاءَ وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنْ کُنْتُمْ مُۆْمِنِینَ(المائدة/57)
ای کسانی که ایمان آورده‌اید! افرادی که آیین شما را به باد استهزاء و بازی می‌گیرند -از اهل کتاب و مشرکان- ولی خود انتخاب نکنید؛ و از خدا بپرهیزید اگر ایمان دارید!



مَا كَانَ مُحَمَّدٌ أَبَا أَحَدٍ مِنْ رِجَالِكُمْ وَلَكِنْ رَسُولَ اللَّهِ وَخَاتَمَ النَّبِیینَ وَكَانَ اللَّهُ بِكُلِّ شَیءٍ عَلِیمًا(احزاب/40)

(محمد (ص) پدر هیچ یک از مردان شما نبوده و نیست؛ ولی رسول خدا و ختم‌کننده و آخرین پیامبران است؛ و خداوند به همه چیز آگاه است!)

 


وَلَقَدِ اسْتُهْزِئَ بِرُسُلٍ مِنْ قَبْلِكَ فَحَاقَ بِالَّذِینَ سَخِرُوا مِنْهُمْ مَا كَانُوا بِهِ یسْتَهْزِئُونَ(الأنبیاء/41)

(اگر تو را استهزا کنند نگران نباش،) پیامبران پیش از تو را (نیز) استهزا کردند؛ اما سرانجام، آنچه را استهزا می‌کردند دامان مسخره‌کنندگان را گرفت (و مجازات الهی آنها را در هم کوبید)!

 


وَالَّذِینَ کَفَرُوا وَکَذَّبُوا بِآیاتِنَا أُولَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِهُمْ فِیهَا خَالِدُونَ(بقره/39)

(و کسانی که کافر شدند، و آیات ما را دروغ پنداشتند اهل دوزخند؛ و همیشه در آن خواهند بود.)

 


یریدون  لیطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَیأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَنْ یتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ(توبه/32)

(آنها می‌خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش کنند؛ ولی خدا جز این نمی‌خواهد که نور خود را کامل کند، هر چند کافران ناخشنود باشند!)

 

 1 نظر

مسلمانان به پا خیزید كه زمان حمایت از پیامبر رحمت است...

26 شهریور 1391 توسط بیات

پیوند: http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=221365

یُرِیدُونَ لِیُطْفِۆُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ

مسوولیت پخش و ساخت این فیلم شنبع و منزجر کننده توسط هر فرد یا گروهی که در آمریکا ساخته شده باشد برعهده خود آمریکا است. دولت آمریکا که هم اکنون با خشم امت اسلامی روبرو شده ، تلاش می‏ کند خود را از این اقدام موهن تبرئه کند؛ اما آیا می‏ توان پذیرفت که ساخت چنین فیلمی با سرمایه هنگفت و نیز اقدامات مستمر کشیش هتاک و سفیه بدون اطلاع و رضایت مقامات آمریکا انجام شده باشد؟

از سوی دیگر با این اقدام، ادعای احترام به عقاید سایرین و به رسمیت شناختن تفاوتها که از مفاد جدی تبلیغات درباره ارزشهای جوامع غربی است زیر سوال رفت. برای مثال بسیاری از ویدئوها و فیلمهای مربوط به فعالان ضدصهیونیسم و یا حزب الله لبنان، به دلایل واهی چون ضدیهود بودن و یا ترویج نفرت و خشونت از یوتیوب حذف می شود، اما گوگل حاضر به حذف این فیلم موهن از سایت خود نیست! سایت یوتیوپ که در مالکیت شرکت گوگل قرار دارد اعلام کرد فیلم توهین آمیز علیه پیامبر اسلام را از این سایت حذف نمی کند اما مانع از دسترسی به این فیلم در دو کشور مصر و لیبی می شود. این گونه تبعیضها و فعالیتهای اسلام ستیزانه ماهیت جریانهای پشت پرده تمدن غرب را بیش از پیش برای ما آشکار می نماید.

 این جنایت شنیع را به حضرت بقیه الله الاعظم(عج) تسلیت عرض نموده و خواستار پیگیری و برخورد با این هتاکان از سوی تمام مسلمین جهان و نهادهای بین المللی هستیم. ما بر این باوریم که که اگرچه این اقدام با خیال خام ضربه به بنیانهای اسلام صورت می گیرد اما این کفار باید بداند که چراغ هدایت با این اعمال خاموش شدنی نیست

یُرِیدُونَ لِیُطْفِۆُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ

 نظر دهید »

جشنواره وبلاگ نویسی (حمایت از تولید ملی)

20 شهریور 1391 توسط بیات

موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان، مسابقه وبلاگ نویسی «حمایت از تولید ملی» را برگزار می‌کند.

زمان جشنواره: از شنبه 31 تیرماه 1391 تا 30 مهرماه 1391
زمان اعلام برندگان: 10 آبان ماه 1391 مصادف با میلاد امام هادی علیه السلام

پی نوشت: برای اطلاع از جزئیات رو تصویر کلیک کنید.

 نظر دهید »

خدا مهربونه

20 شهریور 1391 توسط بیات

با یاد خدا

…..این پایان نامه ی ما هم برای خودش معضلی شده, شبانه روز با استاد راهنمایمان مهربان همسر دامت برکاته نشسته ایم و از اخلاق و بانو و الگو و طلبه می نگاریم.
بماند که به واسطه ی این پایان نامه تمام وظایفمان جلوی چشممان می آید و هر روز خجل تر از روز قبل میشویم و همسری خوش و خندان تر از وظایف ما.
واپسین روزهای کارمان است و این موقع شب نشسته ایم و استاد راهنمایمان چکیده تنظیم میکنند و خودم منابع را ….
به “معراج السعاده” که رسیدم با ذوق و شوقی وصف ناشدنی به کتابخانه کوچمان سری زدم, خوشبختانه به برکت استادیِ مهربان همسرمان بیشتر منابع در این کتابخانه موجود است.
منبع را با توجه به فرمولی که در آئین نامه بود نوشتم …. و در آخر به پشت جلد کتاب نگاهی انداختم.
نوشته بود:

از محضر آیة الله بهجت سوال شد:
برنامه ای جهت سلوک مرحمت فرمایید:
ایشان فرمودند :‌ روزانه نصف صفحه از کتاب شریف معراج السعاده را بخوانید و به آن عمل کنید.

به مهربان استادم گفتم کتاب را باز میکنم هر چه آمد این روزها عمل میکنیم. ایشان هم استقبال کرد.
کتاب را باز کردم :

هرگاه خداى - تعالى - سرّ بنده را در دنیا بپوشاند،کرم او از آن بالاتر است که در آخرت ظاهر گرداند.و اگر در دنیا پرده از آن براندازد،از آن کریم‏تر است که دوباره در آخرت آن را ظاهر نماید».


و نیز وارد شده است که: «در روز قیامت‏ بنده‏ اى را بیاورند که گریان باشد.خطاب‏رسد که: چرا می‏گریى؟ عرض کند: گریه می‏کنم بر آنچه در این روز از عیوب من درنزد آدمیان و فرشتگان ظاهر خواهد شد.خداوند عالم می‏فرماید که: اى بنده من! تو رادر دنیا رسوا نکردم، و حال آنکه تو مشغول معصیت من بودى و می‏خندیدى، چگونه‏ امروز تو را رسوا میکنم، و حال اینکه معصیت نمیکنى و گریانى‏».

مروى است که: «در فرداى محشر جناب پیغمبر - صلى الله علیه و آله - از داور اکبرمسئلت می‏نماید که: محاسبه امت او را در حضور فرشتگان و پیغمبران و سایر امتان‏ نکند، تا عیوب آنها بر ایشان ظاهر گردد، بلکه به حساب ایشان چنان برس که بجز تو و من، دیگر کسى بر آن مطلع نگردد.خطاب الهى رسد که: اى حبیب من! من به بندگان‏ خود از تو مهربانترم، چون تو روا ندارى که عیوب ایشان نزد غیر تو ظاهر شود، من روا ندارم که بر تو هم ظاهر گردد و ایشان در پیش تو شرمسار شوند.من خود به تنهائى به‏ محاسبه ایشان پردازم، و چنان که بجز من احدى بر عیوب ایشان مطلع نگردد» .

پس هرگاه عنایت پروردگار در پوشیدن عیوب بندگان تا به این حد بوده باشد، پس ‏اى مسکین غافل، و اى مبتلاى به انواع عیوب و رذایل، ترا چه افتاده است که این پرده ‏از عیوب بندگان خدا بر می‏دارى، و سعى در فاش کردن بدی هاى ایشان می‏نمائى، و زبان‏ هرزه خود را به مذمت ایشان می‏گشائى؟ از خود غافلى که به چه عیوب گرفتارى، و به‏ چه اعمال ناشایسته در کارى! اندکى دیده بگشاى، و به سراپاى خود نظر کن و صفحه ‏ضمیر خبیث‏ خود را مطالعه کن، و چاره از عیوب خود کن.

اشک در چشمانم حلقه زده بود , همسرم را دیدم که نگاه عارفانه ای به ما انداخته , این نگاه اشک آلوده ترمان ساخت.
کتاب را بوئیدم و برای مرحوم “ملا احمد نرقی” صلواتی فرستادم. 

پی نوشت: خدا بی اندازه مهربان است. این مهربانی در قلب و ذهن و عقلم نمیگنجد!!!!


به قلم یاس خاکی

 3 نظر

تربیت کودک

18 شهریور 1391 توسط بیات

بسمه تعالی

اسلام به مسأله تربیت فرزند اهمیت ویژه ای داده است. لازم است بدانیم تربيت كودك به معناي فراهم آوردن مقدمات لازم براي به فعليت رسيدن قوي او در راه تقرب به خداوند است. اين عمل نيازمند آگاهي و تمرين عملي است. اگر پدر و مادر در جهت انتقال عقايد صحيح و ايجاد رفتار درست در فرزند خود كوشا باشند، خير او را فراهم كرده اند و خداوند بر آنان رحمت خواهد نمود. متن حاضر در پی آشنا ساختن والدین با خصوصیات فرزندان در پایه های سنی مختلف و ارائه راهکارهای مؤثر در تربیت صحیح فرزندان می باشد.

صفحات: 1· 2

 نظر دهید »

میانمار کجاست؟/مسلمانان میانمار چه کسانی هستند؟

07 مرداد 1391 توسط بیات

 

میانمار کجاست؟/مسلمانان میانمار چه کسانی هستند؟

 

خبرگزاری فارس: خشونت علیه مسلمانان در میانمار که با حمایت دولت این کشور انجام می‌شود و نادیده گرفته شدن این خشونت‌ها از جانب رسانه‌های جریان اصلی جهان، لزوم شناخت این کشور و مسلمانان آن را بیش از پیش آشکار می‌کند.

خبرگزاری فارس: میانمار کجاست؟/مسلمانان میانمار چه کسانی هستند؟

به گزارش فارس، اتحادیه جمهوری میانمار کشوری است در آسیای جنوب شرقی. میانمار از شمال شرقی با چین، از شرق با لائوس، از جنوب شرقی با تایلند، از غرب با بنگلادش و از شمال غربی با هند مرز مشترک دارد و از جنوب غربی با خلیج بنگال و از جنوب با دریای آندامان محصور است.

میانمار با مساحت 678500 کیلومتر مربع دومین کشور بزرگ آسیای جنوب شرقی است. این کشور 1900 کیلوتر مرز آبی دارد. سه رشته کوه اصلی در میانمار وجود دارد که هر سه از شمال (هیمالیا) به جنوب کشیده شده‌اند.

در سال 1824 برمه توسط بریتانیا اشغال و ضمیمه حکومت هند، مستعمره بریتانیا شد. در سال 1937 بریتانیا برمه را به همراه منطقه “آراکان” که اکنون به آن راخین نیز می‌‎گویند، مستعمره ای جدا از حکومت هند خواند و آن را برمه بریتانیا نام نهاد. تا اینکه در سال 1948 بریتانیا اجازه داد تا برمه استقلال یابد و از آن زمان به میانمار تغییر نام یافت.

نظامیان پس از کودتای سال 1962 توسط ژنرال “نِ وین” که منجر به سرنگونی دولت غیرنظامی نخست‌وزیر “او نو” شد حاکمیت را در این کشور به دست گرفتند. از آن زمان رهبری میانمار تحت کنترل رهبر نظامی درآمد. این شرایط تا سال 2011 ادامه داشت، زمانی که شورا به دنبال انتخابات سال 2010 منحل شد مراسم تحلیف ریاست جمهوری دولت غیرنظامی برگزار شد.

میانمار طبق آخرین آمار بدست آمده در سال 2005 از جمعیتی بالغ بر 40 میلیون نفر برخوردار است.

صفحات: 1· 2

 1 نظر

وظیفه پدر و مادر نسبت به نماز فرزندان

07 تیر 1391 توسط بیات

 

 

بسمه تعالی

وظیفه پدر و مادر نسبت به نماز فرزندان

پژوهشگر/مریم بیات

 

 

چکیده

بدون‌ تردید همة‌ انسان‌ها به‌ طور فطری‌ استعداد وگرایش‌ به‌ نیایش‌ دارند، اما آنچه‌ دربارة‌ کودکان‌ و نوجوانان‌ مهم‌ است‌، چگونگی‌ روشهای‌ آموزش‌ و نحوة‌ ارائه‌ و انتقال‌ این‌ ارزش‌هاست‌. آداب‌ و عبادت‌های‌ مذهبی‌ چون‌ پاسخی‌ به‌ عالی‌ترین‌ نیازهای‌ معنوی‌ است‌، اگر به‌ طور طبیعی‌ و با جلب‌ رضایت‌ قلبی‌ فرزندان ارائه‌ شود، احساسی‌ خوشایند در آنان‌ برمی‌انگیزد و آن‌ را به‌ راحتی‌ جذب‌ می‌کنند، چرا که‌ احساسات‌ و عواطف‌، مهم‌ترین‌ نقش‌ را در تکوین‌، رشد و پرورش‌ شخصیت‌ آنان‌ دارد. بدیهی‌ است‌ زمانی‌ که‌ فرزند‌ در معرض‌ یادگیری‌ و آموزش‌ احکام‌ و عبادت‌ قرار دارد، لازم‌ است‌ از قبل‌ برای‌ این‌ موضوع‌ زمینه‌سازی‌ شود تا همراه‌ با آموزش‌، احساسی‌ خوشایند در او ایجاد گردد و به‌ این‌ ترتیب‌، نتیجه‌ای‌ مطلوب‌ به‌ بار آورد. دراین‌ صورت‌، تقویت‌ چنین‌ گرایش‌ فطری‌ نیز بسیار آسان‌ و طبیعی‌ خواهد بود. کسب‌ عادتها و رفتارهای‌ مذهبی‌ پیش‌ از آن‌ که‌ متأثر از اندرزها و سخنان‌ والدین‌ باشد، معلول‌ پذیرش‌ رفتار، عواطف‌ و احساسات‌ مرتبط‌ و همراه‌ با مهر و محبت‌ آنان‌ است لذا آگاهی والدین از روش های مؤثر در گرایش فرزندان به امر نماز می تواند آنان را در انجام این وظیفه خطیر یاری کند.

واژگان کلیدی: والدین، نماز، فرزندان، ایمان، رشد، بصیرت،

 

صفحات: 1· 2

 4 نظر

مسابقه وبلاگ نویسی

04 تیر 1391 توسط بیات

 


بسمه تعالی

امام رضاعلیه السلام:

هر کسی در مجلسی بنشیند که در آن مجلس، امر ما را

زنده می‏ کنند؛ روزی که قلب‏ ها می‏میرند، قلب او نخواهد مرد.

 

واحد پژوهش کریمه اهل بیت علیها السلام برگزار می کند:

 

ü موضوع مسابقه : امام هادی علیه السلام

موضوع پست ها می تواند از عناوین زیر یا هر عنوانی که درباره امام هادی علیه السلام

 

است، باشد:

 

v معرفی امام هادی علیه السلام

v اخلاق و فضایل امام هادی علیه السلام

v سیرۀ علمی و عملی امام هادی علیه السلام

v اصحاب و شاگردان امام هادی علیه السلام

v کرامات و معجزات امام هادی علیه السلام

v پرسش و پاسخ امام امام هادی علیه السلام

v شهادت امام هادی علیه السلام

v زیارتگاه امام هادی علیه السلام

v امام هادی علیه السلام در آینه ادب و هنر

v کتاب و کتاب شناسی امام هادی علیه السلام

v امام هادی علیه السلام در رسانه و اینترنت

v پاسخگویی به شبهات در باره امام هادی علیه السلام

 


ü مهلت ارسال آثار: 1/8/1391

ü لطفا آدرس وبلاگ های خود را به آدرس زیر ایمیل کنید.

Email:pajooheshkarime@yahoo.com

جوایز :

* نفر اول مبلغ 300000 ریال

* نفر دوم مبلغ 200000 ریال

* نفر سوم مبلغ 100000 ریال


 7 نظر
04 تیر 1391 توسط بیات

   

سه نور آمد به عالم پر ز احساس

معطر هر سه از عطر گل یاس

سه نور تابناک آسمانی

حسین بن علی، سجاد و عباس

 

 

 

نمیدونم توی زندگیتون تا حالا چقدر انتظار کشیدین.


نمیدونم تا حالا فکر کردین که اگه یه روز دعوت شیبن برین کربلا، چقدر نفستون تنگ میشه

من همیشه فکر می کنم

اگه یه روز برم کربلا و برسم به بین الحرمین ، حتما تا برسم به ضریح امام حسین ، هزار بار مردم و زنده شدم.


وای چه احساس قشنگیه آدم بره کربلا.خیلی قشنگه.


شما چطور؟؟

 

 میلاد سه هم نفس آسمانی، روز پاسدار، روز جانباز و روز آزاده رو به همتون تبریک می گم. امیدوارم پاسدار اسلام باشیم حتی تا پای جانبازی و اگر اسیر شدیم روزی جزء آزاده ها باشیم. 

 

 نظر دهید »

عصبانیت نماینده اسلام ستیز پارلمان هلند از پوشش اسلامی ملکه * سند

29 بهمن 1390 توسط بیات
این انتقادات به دلیل پوشیدن حجابی بود که ملکه در یکی از مساجد شهر ابوظبی در احترام به شعائر اسلامی انجام داده بود.
به گزارش سرویسفرهنگی اجتماعی جام نیوز به نقل از خبر14فوریه(25بهمن) وبسایت شبکه روسیا الیوم، «سفر ملکه هلند بئاتریکس (Beatrix) به کشور امارات متحده عربی انتقادات شدیدی را در کشور هلند برانگیخت. این انتقادات به دلیل پوشیدن حجابی بود که ملکه در یکی از مساجد شهر ابوظبی در احترام به شعائر اسلامی انجام داده بود و در راس منتقدین، رئیس حزب راست گرای “آزادی” خیرت فیلدرز (Khyrt Fyldrz) وجود دارد.»
رسانه های هلندی تصاویر ملکه بئاتریکس را در مسجد پخش کردند که در آنها عبای مشکی بلند و شال آبی رنگی به تن کرده و در کنارش شاهزاده ویلم الکساندر (Willem Alexander) و همسرش پرنسس ماکسیما (Princess Maxima) که لباس عربی-اسلامی موقری پوشیده بود، وجود داشتند.
فیلدرز عملکرد ملکه و همراهانش در مسجد را یک تایید برای محدودیت زنان مسلمان جهان به شمار آورده است. وی هشدار داد که کشورش به “قلعه اسلامی ستیزه جو” تبدیل خواهد شد؛ اگر قوانین شدیدی علیه مسلمانان مقیم در کل اروپا اعمال نشود.
و در جواب تصریحات فیلدرز همتای وی در پارلمان هلند الکساندر پچتولد (Alexander Pechtold) رهبر حزب “D66″ به تن کردن لباس های دینی توسط وی را به او یادآوری نمود. این موضوع زمانی بود که فیلدرز در سفرش به اسرائیل در هنگام زیارت دیوار ندبه (Wailing Wall یا همان دیوار براق مسلمانان) کلاهک یهودی بر سر کرده بود. همچنین وزیر خارجه هلند در تصریحاتی لزوم احترام به قوانین معابد دینی، اعم از یهودی یا مسیحی یا اسلامی را خاطر نشان کرد.
لازم به ذکر است این نماینده پارلمان که معمولا رسانه های عربی او را دشمن اسلام توصیف می کنند سال 2008 فیلمی به نام “فتنه” ساخته است که به وسیله آن ارتباط مابین اسلام و قرآن از یک طرف و تروریست از طرف دیگر را مطرح کرده است. این فیلم به نظر وی در مورد دین اسلام اشاره می کند که آنرا یکی از ریشه های خشونت در جهان به شمار می آورد. موضوعی که اعتراضات شدیدی از طرف مسلمانان این کشور و خارج آن، در پی داشت.
ذکر می شود که فیلم فتنه فیلدرز اولین موضوعی نبود که انتقادات مسلمانان را بر ضد وی برانگیخت؛ وی در گذشته نیز تصریحاتی داشته که مسلمانان آنها را دارای یک ذات نژاد پرستانه تفسیر کردند. این عکس العمل ها از سوی مسلمانان، این عضو پارلمان را بر آن داشت که احساس کند زندگیش در خطر است و وی را مجبور کرد مدام محل زندگیش را تغییر داده و شدیدا از آن مراقبت کند. 

 7 نظر

«علی استون» به جای «گلشیفته فراهانی»

28 بهمن 1390 توسط بیات

 

یک. شرقی یا غربی، مسئله این نیست!

در میان انبوه کلماتی که دفتر واژه‌های زندگی ما را پر کرده‌اند، همیشه واژه‌هایی وجود دارد که تعریف و توضیح‌شان مجالی بیشتر از یک جمله می‌طلبد. هر واژه البته با خود معنایی را حمل می‌کند که فهم این معنا جز با شناخت خاست‌گاه آن ممکن نیست. واژه‌ها باهم فرق دارند. مثل آدم‌ها که باهم فرق دارند. تو گویی معنی بعضی واژه‌ها در ارتباط با آدم‌ها معلوم می‌شود؛ یعنی خاست‌گاه این واژه‌ها وجود آدم‌ها است و تو عالم و آدم را هرگونه شناخته باشی، واژه‌ها را همان‌طور معنی می‌کنی.

فرهنگ لغت را که ببینی «شرق» و «غرب» را احتمالاً این‌گونه معنی کرده که یک معنای جغرافیایی و یک معنای سیاسی دارد. معنی جغرافیایی شرق و غرب البته معلوم است؛ و معنی سیاسی‌اش که طی سال‌های جنگ سرد، «غرب» عبارت بود از اردوگاه کشورهای لیبرال‌سرمایه‌داری و «شرق» عبارت بود از بلوک کشورهای سوسیالیستی… و این تمام ماجرا نیست.

معنی شرق و غرب را البته که در نگاهی دیگر باید درک کرد. در این نگاه دیگر شرق و غرب، نه فقط دو واژه که دو ساحت وجودی متفاوت است. از این منظر، غربی یا شرقی بودن، مستلزم زندگی در مغرب یا مشرق جغرافیایی نیست؛ که شرق و غرب، مکانت آدمی است و نه مکان او. چه بسا ساکنان مشرق جغرافیایی، که روح غربی در کالبدشان جاری است و چه بسا ساکنان مغرب که در آرزوی اشراقی الهی می‌سوزند و آب می‌شوند، تا شاید از میان جوی مولیان فطرت خویش به بخارای شرق الهی راه یابند.

در این نگاه، شرق، مطلع ظهور حق‌مداری است. عالمِ سرسپردگی به ساحت وحی و «وطن» خدامحوران و دین‌داران است. غرب اما عالم تاریکِ بی‌نیازدانستن خود از باطن توحیدی عالم است و در مغرب وجودی آدم، خورشید خدامحوری غروب می‌کند.

دو. شرق و غرب و آدم‌های‌اش

در شرق یا همان عالم دینی، همه‌ی مراتب زندگی در نسبتی منظم و منسجم با حقیقت عالم به سرمی‌برند. تمامی امور از عادی‌ترین مسائل روزمره ‌تا عالی‌ترین شئون مناسبات اجتماعی، در پیوند با سرشت مقدس عالم معنا می‌یابند؛ و بدون این ارتباط، رنگ می‌بازند و هیچ می‌شوند. اما در عالم غرب عکس این قضیه برقرار است. ذات عالم غرب، قائم به انکار همین رابطه است. در عالم غرب همه چیز رنگ تعیّن دارد. هر چه که محسوس است حقیقت است و اساساً غیب، یا انکار می‌شود و یا در سازمان‌دهی زندگی انسانی نادیده گرفته می‌شود. البته نه این‌که در عالم دینی، محسوسات و نعمات عالم نفی شود، بل‌که تمامی این‌ها، شعاعی از حقیقتی غیرمادی و وسیله‌ای برای رسیدن به او هستند. به همین دلیل است که اهالی عالم دینی، بامعناترین لذت‌ها را از نعمت‌ها می‌برند.

هر عالم البته رنگ و بویی دارد که اهلش آن را می‌شناسند. آن‌که در عالم دینی سیر می‌کند، سیر در «بندگی حق» دارد و این بندگی او را بر تخت فرمان‌روایی عالم می‌نشاند و از آن‌جاکه «بندگی»، مسیر رسیدن به جانشینی خداوند در زمین است، عالم و آدم به فرمان خدا در خدمت بندگان او هستند. بندگان نیز از تمام اختیارات‌شان برای پیشرفت در بندگی و نزدیکیِ هرچه بیشتر به او بهره می‌گیرند. این عالم لحظه به لحظه نو می‌شود. چرا که حقیقت عالم، منشأ بی‌پایان جلوه‌های قدسی است. عالم دینی، خلیفه‌الله تربیت می‌کند.

اما آن‌که در عالم غرب سیر می‌کند از عبودیت روی‌گردان است. عالم غرب، مثل انسان مدرن به بار می‌آورد. موجودی که سیر در انانیت دارد. خود را خدای عالم می‌داند و تمام عالم و آدم را در خدمت خود (آن هم خودِ ناسوتی‌اش) می‌خواهد، بدون این‌که خویش‌تن را متصل به حقیقتی غیرمادی بداند؛ که اساساً برای او غیرماده وجود ندارد. غربی هم‌واره برای خود حقّ هر کاری را محفوظ می‌داند. او حتی سراغ دین هم که می‌آید، می‌خواهد آن را در ذیل نفسانیت خود از حقیقت قدسی‌اش خالی ساخته و به امری روزمره و عرفی تبدیل کند. و ثمره‌ی این همه، وضعیتی است که امروز گریبان اهل غرب را گرفته است. «از خود بیگانگی» ثمره‌ی روی‌گردانی از عالم غیب بوده؛ «بی‌وطنی» و زندگی کولی‌وار، تمام رهاورد عالم غرب است.

سه. جبهه‌ها شفاف‌تر می‌شود.

پسرِ «الیور استون» مسلمان شد. «شان استون» که حالا خود را در منظومه‌ی بندگی، «علی» می‌خواهد، نماینده‌ی همان اشراقی‌های غرب جغرافیایی است که جوی مولیان فطرت خویش را گرفته و آمده تا به بخارای «جمهوری اسلام» رسیده است. حالا هی بنشینیم و ناله سر دهیم که چرا آن دخترک ایرانیِ به فرنگ رفته، فلان شده و بهمان…
خیلی ساده است این داستان. چه فرقی می‌کند کی در کجا باشد؟ غربی، غربی است حتی اگر در ایران زندگی کند و شرقی، شرقی است حتی اگر در قلب شهر شیطان(+) باشد.

زمان دارد به آخر خود نزدیک می‌شود و ناریخ دارد به فرجام مقدّرش می‌رسد. جبهه‌ی حق و باطل در حال شفاف‌شدن است و اصلاً نباید از این بابت نگران بود. فقط باید مراقب خود و جامعه‌ی‌مان باشیم چنان که «و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر»(+).

چهار. زمان بیداری امّت اسلام است امروز.

آن‌که در وطن خود نیست «مسافر» است و مسافری که به سوی وطن خویش حرکت می‌کند «مهاجر». مسافر تا مهاجر نشود وطن را در نمی‌یابد و مهاجر یا خودش به‌تنهایی قصد وطن می‌کند یا با هم‌وطنان دیگرش (که آنان هم دور از وطن افتاده‌اند) آهنگ هجرت می‌کند. و چقدر سهل می‌شود گردنه‌های راه، وقتی همراهانی چنین باشند.

آن‌که شرقی است «وطن» خویش را به خوبی می‌شناسد. میهن او اسلام است و تو خوب می‌دانی که جغرافیا و مرز هم نمی‌شناسد. میهن او شرق و غرب جغرافیایی عالم است اگر مکانت وجودی‌اش توحیدی شود. اهل اسلام در سرتاسر عالم، یکدیگر را خوب می‌شناسند و خوب می‌یابند و هم‌راه می‌شوند و آهنگ وطن می‌کنند. و این است رستاخیز جهانی عبادالله. آرمان‌شهرِ عباد، جامعه‌ای‌ است که در آن «لایسبقونه بالقول و هم بأمره یعملون»(+). راستی زیبا نیست «مهاجرت جمعیِ» مردمانی در هیئت «انقلاب اسلامی» به سوی وطن اصلی‌شان؟

منبع: ن و القلم  - احسان محمودپور

 4 نظر

السلام علیک یا فاطمه المعصومه سلام الله علیها

27 بهمن 1390 توسط بیات

http://www.quranct.com/gallery/images/2/1_masoomeh4.jpg

 نظر دهید »

مناجات خواندن در کوه، تأسی به سیرۀ رسول خدا است

27 بهمن 1390 توسط بیات

 

حجت الاسلام علیرضا پناهیان صبح جمعۀ هر هفته، پس از قرائت دعای عهد، بر فراز تپۀ نور الشهداء –واقع در ارتفاعات کلکچال- سخنرانی می کند. دانشجویان و طلاب شرکت‌کننده در این برنامۀ کوهنوردی هفتگی پس از خواندن نماز صبح در نمازخانۀ پارک جمشیدیه به سمت تپه نورالشهداء حرکت می‌کنند و پس از یک ساعت و نیم الی دوساعت کوهنوردی به تپۀ نورالشهداء-مزار شهدای گمنام- رسیده و دعای ندبه می‌‌خوانند. پس از آن برنامۀ دعای عهد و سخنرانی حجت الاسلام پناهیان ساعت 8:30 صبح در محل مزار شهدا گمنام بر فراز تپه نورالشهداء برگزار می‌شود

در ادامه بخش‌هایی از اولین سخنرانی این استاد حوزه و دانشگاه بر فراز تپۀ نورالشهدا را می‌خوانید:
برای رفتن به کوه و عبادت و مناجات در آنجا، چه عاملی بهتر و بالاتر از سیرۀ پیامبر اکرم می‌تواند به ما انگیزه دهد؟
· آیا این برنامۀ کوهنوردیِ صبحِ جمعه و خواندن دعای عهد در کوه (تپّۀ نورالشهداء)، که به تازگی آغاز شده است با سیرۀ اولیاء خداوند مطابقت دارد؟ بعضی‌ها وقتی کار خوبی انجام می‌دهند، دوست دارند نسبت به خوب بودن آن کار اطمینان پیدا کنند و برای کسب این اطمینان به متون دینی و سیرۀ بزرگان مراجعه می‌کنند که آیا این کار در سیرۀ بزرگان بوده است یا نه؟ مثلاً اگر به مؤمنین بگوییم که آیت‌الله بهجت(ره) به کوه می‌رفتند و آنجا دعا و مناجات می‌خواندند، خیلی‌ها نگرش و نظرشان نسبت به کوه عوض می‌شود و کوه برای آنها جنبۀ معنوی بیشتری پیدا می‌کند. چون وقتی می‌فهمند که آقای بهجت با آن درایت و عرفان به کوه می‌رفتند، با خود می‌گویند: «حتماً این کار، آثار ویژه‌ای دارد و لذا خوب است ما هم این کار را انجام دهیم»
· همۀ ما می‌دانیم پیامبر اکرم(ص) که بزرگِ همۀ عرفا، اولیاء و اوصیاء، هستند عادت داشتند که به کوه بروند و در غارِ حراء مناجات کنند. رفتن به کوه، سیرۀ رسول خداست و انسان اگر مکانی در کمرکش کوه برای عبادت انتخاب کند، مطابق با شیوۀ پیامبر گرامی اسلام(ص) عمل کرده است. چه خوب است کوه رفتن و دعا و مناجات در کوه را یک عبادت تلقی کنیم و آن را یک شیوۀ زیبا در تأسیِ سیرۀ نبوی برای انجام عبادت در نظر داشته باشیم.
· برای رفتن به کوه و عبادت و مناجات در کوه، چه عاملی بهتر و بالاتر از سیرۀ پیامبر اکرم(ص) می‌تواند به ما انگیزه دهد؟ اگر به هر دل مشتاقی بگوییم که ما با تأسی به سیرۀ رسول اکرم(ص)، برای دعا و مناجات به کوه می‌رویم، قطعاً او نیز این امر را تأیید خواهد کرد. اگر به غار حراء در نزدیکی شهر مکه نگاه کنیم، می‌بینیم که برای رفتن به آن، نیاز به یک کوهنوردی مفصل است و پیامبر این کوهنوردی مفصل را انجام می‌دادند و در گوشۀ غار، به عبادت می‌پرداختند.
قداست و نورانیت مزار شهدا، بر قداست این حرکت می‌افزاید
· آن موقع شهر مکه آن‌قدر شهر بزرگ نبوده که انسان در میان شلوغیِ شهر گم شود و نیاز داشته باشد که از شهر بیرون رود تا کمی بوی طبیعت به مشامش برسد. شهر مکه در آن دوران، با طبیعت هم‌آغوش بوده ولی با این حال پیامبر از همان شهر کوچک خارج می‌شدند و به آغوش طبیعت می‌رفتند. حالا تصور کنید اگر یک ولیِ خدا بخواهد در شهر بزرگ و شلوغی مانند تهران با این همه دود و آلودگی زندگی کند، او چقدر تأکید خواهد داشت که گاهی، از یک چنین شهری خارج شود و به کوه و طبیعت برود.
· طبیعتاً غار حراء به واسطۀ حضور پیامبر اکرم(ص) از نورانیت و قداست خاصی برخوردار بوده و هست. ما هم این قطعه از کوه (تپۀ نورالشهداء) را انتخاب کرده‌ایم که به واسطۀ مزار شهدا از قداست و نورانیتی برخوردار است و این امر بر قداست این حرکت می‌‌افزاید. ضمن اینکه این کوهنوردی و این حرکت فواید دیگری هم دارد.
دعای عهد برای انسان‌های مجاهد و مبارز است /کوهنوردی تمرین خوبی جهت ایجاد آمادگی برای مبارزه و مجاهده است
· یکی از فواید برنامۀ هفتگیِ کوهنوردی که شما آغاز کرده‌اید، خواندن دعای عهد در این نقطه از کوه است و تناسب این فعالیت (کوهنوردی) با «دعای عهد» نیز نکتۀ جالب و قابل‌ تأملی است. دعای عهد در واقع برای انسان‌های مجاهد، مبارز و قهرمان است نه برای آدم‌های تنبل و بی‌عرضه. در این دعای کوتاه یک جلوۀ جهادی خیلی قوی دیده می‌شود؛ آنجا که می‌خوانیم: خدایا آن وقتی که امام زمان من می‌آید اگر من از دنیا رفته بودم مرا به دنیا برگردان، درحالی‌که با شمشیر آماده هستم برای یاری حضرت… »‏(فرازی از دعای عهد) یعنی من آن‌قدر مشتاق مبارزه پای رکاب حضرت هستم که حتی مردۀ من هم آمادۀ مبارزه است و این خیلی عبارت عجیب و جالبی است.
· دعای عهد برای آدم‌هایی است که اهل مبارزه و جهاد هستند و ما الان در چنان شرایطِ نبرد و مبارزه‌ای نیستیم، اما می‌توانیم تمرین جهاد و مبارزه داشته باشیم و یک کوهنوردی ساده شاید قدم خوبی در جهت آمادگی برای مبارزه و مجاهده باشد.
حرکت جمعی از مؤمنین برای کوهنوردی و خواندن دعای عهد در کوه، یک همایش معنوی و «تعظیم شعائر الهی» است / تعظیم شعائر الهی، نشانۀ عالی‌ترین نوع تقوا
· نکتۀ بعدی در مورد آثار و برکات چنین حرکتی این است که وقتی جمعی از مؤمنین حرکتی مانند کوهنوردی و خواندن دعای عهد در کوه را انجام دهند دیگر آن حرکت یک عبادت فردی تلقی نمی‌شود بلکه یک همایش معنوی و یک حرکت جمعی معنادار تلقی خواهد شد که می‌تواند «تعظیم شعائر الهی» نام بگیرد.
· شما تصور کنید جمعی از مؤمنین که منتظر حضرت و علاقه‌مند به ظهور هستند یک برنامۀ کوهنوردی دسته جمعیِ هفتگی داشته باشند؛ از صبح زود حرکت کنند به کوه بیایند و در کوه دعای عهد بخوانند و امام زمانِ خود را صدا بزنند… تصور کنید که چه شکوهی پیدا می‌کند و خداوند متعال، عالی‌ترین نوع تقوا که تقوای قلب است را به تعظیم شعائر الهی مربوط می‌دانند: «و هر كس شعائر (دين) خدا را بزرگ و محترم دارد اين از صفت دلهاى با تقواست؛ (حج/32)
· تعظیم شعائر الهی یعنی بزرگداشت نشانه‌های خداوند. مسلماً وقتی جمعی از مؤمنین به بزرگداشت نشانه‌های خدا اقدام کنند، تعظیم شعائر الهی محسوب می‌شود که ناشی از تقوای قلب است.
 2 نظر

نور اسلام تا قلب هالیوود پیش رفت

26 بهمن 1390 توسط بیات

 

«علی استون» نام جدید هنرمند هالیوودی

خبرگزاری فارس: شان استون بازیگر آمریکایی پس از گرویدن به اسلام گفت: من در خانواده‌ای که نصفشان مسیحی و نصف دیگر یهودی بودند بزرگ شده‌ام اما حالا با تمام وجود می‌پذیرم که یک خدا وجود دارد.

خبرگزاری فارس: نور اسلام تا قلب هالیوود پیش رفت /  «علی استون» نام جدید هنرمند هالیوودی

 

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، بعد از ظهر امروز «شان استون» که برای حضور در همایشی با موضوع بررسی فیلم‌های هالیوودی و جشنواره فیلم فجر به ایران سفر کرده بود، با حضور در دفتر آیت‌الله ناصری در اصفهان، به دین مبین اسلام روی آورد.

وی همچنین نام خود را به « علی استون» تغییر داد.

استون به منظور تشرف به دین اسلام چند روزی است که در اصفهان به سر می‌برد، لحظاتی پیش با قرائت شهادتین به دین مبین اسلام و مذهب شیعه جعفری اثنی عشری روی آورد.

در این مراسم نادر طالب زاده نیز حضور داشت.

براساس همین گزارش علی استون بازیگر سرشناس آمریکایی پس از گرویدن به اسلام گفت: من در خانواده‌ای که نصف آنها مسیحی و نصف دیگر یهودی بودند بزرگ شده‌ام اما اکنون با تمام وجود می‌پذیرم که یک خدا وجود دارد و پیغمبر اکرم(ص) هم فرستاده اوست.

وی در ادامه شهادتین را در محضر آیت‌الله ناصری قرائت کرد و رسماً به دین مبین اسلام گروید.

آیت‌الله محمد ناصری نیز در این دیدار پس از تبریک به « استون » تازه مسلمان، برای وی و همه مسلمانان جهان از درگاه الهی توفیق مسئلت کرد.

وی خطاب به شان استون گفت: علی بهترین و نیکوترین نام پس از محمد است که برای خودتان برگزیده‌اید و این حسن انتخاب را به شما تبریک می‌گویم.

 

 2 نظر

پاسخ مرادی به کارگردان سخیف

26 بهمن 1390 توسط بیات

به آن آقایی که مدافع سینمای سخیف بود عرض می‌کنم؛ ما اگر به دنبال سینمای سخیف بودیم نیازی به این همه هزینه نبود.

بولتن نیوز: بالاخره در سکوت بسیاری از مسئولین و نهادهای فرهنگی به اظهارات گستاخانه رضا عطاران، حجت الاسلام شهاب مرادی پاسخ وی را داد.

به گزارش بولتن نیوز،چهارشنبه هفته گذشته رضا عطاران کارگردان فیلم «خوابم می آد» در جلسه نقد و بررسی فیلمش در برج میلاد در پاسخ به خبرنگار خبرگزاری نسیم، مبنی بر استفاده از شوخی های رکیک که در تمام آثار وی مشاهده می شود، گفت: “من آدم رکیکی هستم. تغییر هم نمی کنم. از نظر من خیلی از این مواردی که شما به عنوان شوخی رکیک ازش یاد می کنید مسائلی است که در تمام زندگی شما در جریان است. هیچ کدام از این بخش ها مثل فحش دادن و مسائل جنسی، مواردی نیست که نخواهیم از آن ها صحبت کنیم. هرچند که باید بگویم نگران نباشید من متعلق به سینمای سخیف هست".

وی ادامه داد: “تا پیری،‌هرچقدر آدم بزرگتر می‌شود، متوجه می‌شود، توالت چیز بدی نیست، فحش دادن چیز بدی نیست، مسایل جنسی چیز بدی نیست و شما هم بعدا این‌ها را متوجه میشوی!”

این اظهارات عطاران که با سکوت معنادار بسیاری از مدعیان عرصه هنر و فرهنگ رو برو شد، پس از تاخیر یک هفته ای پاسخ داده شد.حجت‌الاسلام شهاب مرادی در برنامه شب گذشته ‘پارک ملت’ در پاسخ به عطاران به نکته ای جالب اشاره کرد. وی گفت: به آن آقایی که مدافع سینمای سخیف بود عرض می‌کنم؛ ما اگر به دنبال سینمای سخیف بودیم نیازی به این همه هزینه نبود و انواع جذاب‌تر و با کیفیت‌تر آن را از هالیوود و سینمای غرب وارد می‌کردیم. هدف ما ‘سینمای متعالی’ است

 2 نظر

هدیه ویژه ولنتاین آقاجون به بی بی

25 بهمن 1390 توسط بیات
در که باز می‌شود آقاجان سرش را از روی کتاب بلند می‌کند. از بالای عینک مطالعه نگاه می‌کند و لبخند پهنای صورتش را می‌گیرد. از تک جمله‌ها و تک بیت‌های نابی که همیشه توی آستین دارد جمله‌ای تشکر آمیز بر لب می‌آورد. گونه‌های مادر گل می‌اندازد. آقاجان…

بولتن نیوز- آیدین نورمحمدی: خیلی وقت‌ها حسودی‌ام می‌شود به آقاجان. به آرامشی که دارد. به رابطه‌اش با مادر. هنوز که هنوز است بعد از گذشت این همه که حتی نوه‌هایشان هم عروس و داماد شده‌اند اما دم عصر که می‌شود مادر با حوصله قندان و نبات و نعلبکی را می‌چیند توی سینی. قوری را بر می‌دارد و چای هل دار را سرازیر می‌کند توی استکان و بخار بلند می‌شود. بعد سینی را انگار حاوی تحفه‌ای گران‌بها باشد با احترام دست می‌گیرد و انگاری بخواهد از بهترین میهمانش پذیرایی کند سلانه سلانه می‌رود سمت اتاق آقاجان. هیچ وقت ندیدم این کار را به کس دیگری بسپارد.

در که باز می‌شود آقاجان سرش را از روی کتاب بلند می‌کند. از بالای عینک مطالعه نگاه می‌کند و لبخند پهنای صورتش را می‌گیرد. از تک جمله‌ها و تک بیت‌های نابی که همیشه توی آستین دارد جمله‌ای تشکر آمیز بر لب می‌آورد. گونه‌های مادر گل می‌اندازد. آقاجان نبات می‌اندازد توی چای و صدای دنگ دنگ چرخیدن قاشق می‌پیچد توی سکوت اتاق و دو تایی می‌نشینند با هم به چای خوردن. و آن وقت است که به قول نوه‌ها می‌شوند مثل دو تا قناری!

آنها قطعاً نمی‌دانند ولنتاین چه جور جانوری است! یا مطمئنم توی عمرشان یک بار هم با پنجِ وارونه‌ی قرمز سر و کار نداشته‌اند. حتی نمی‌دانم عاشق شده‌اند یا نه. اما همدیگر را دوست دارند. خیلی دوست دارند. وقتی مادر خانه‌ی عالیه خانم روضه می‌رود، آقاجان مثل گنجشکی که جوجه‌اش را با گلوگه زده باشند، بال بال می‌زند. میان اتاق‌ها قدم می‌زند و کلافه است تا مادر برگردد. یا آن چند روزی که آقاجان رفته بود کربلا؛ مادر بی‌حواس شده بود، همه‌اش چشمش به در بود…

اینها را که برایم می‌گوید، چشمهایش را می‌بندد، دوباره باز می‌کند، می‌بندد، باز می‌کند؛ سر را انداخته پایین. نگاه می‌گرداند روی میز و دست آخر خودش را با تکه سیب زمینی سرخ کرده جلویش مشغول می‌کند. قطره اشکی اما از گوشه چشمش شروع کرده و آرام قِل می‌خورد از کنار بینی و حالا رسیده به گوشه‌ی لب. طاقت نمی‌آورد ساکت باشد. دوباره تکرار می‌کند: خسته شدم! انگار همه‌اش بازی است. انگار که نه. واقعا بازی است. عین تئاتری که صحنه‌اش را خودم چیده باشم و خودم هم بازی‌اش کنم. در حین بازی دلم خوش است، اما آرام نیست… دیگر دلم خوش نمی‌شود به این تئاتر با طراحی صحنه پنج‌های وارونه‌ی قرمز. به اینکه گرفتار کسی باشم که توی این بازی هر سال به چند نفر قلب هدیه می‌کند. به کسانی که هر سال یک نفر جدید دارند روبرویشان برای تقدیم عشق. متنفرم از این عشق‌های عاریه‌ای. دلم آرامش می‌خواهد، دوست دارم هر روز هدیه عشق بگیرم. حتی اگر یک استکان چای باشد. مثل آقاجان!

 4 نظر

نهال ولایت در نهاد خانواده

23 بهمن 1390 توسط بیات
پناهیان: «خانواده خوب» از شروط ورود به سیاست است

خبرگزاری فارس: حجت‌الاسلام پناهیان با اشاره به فرمایش امیرالمؤمنین(ع) در عهدنامه مالک‌اشتر گفت: هر کسی نباید وارد عرصه سیاست شود؛ و یکی از شرایطش این است که از خانواده خوبی باشد.

خبرگزاری فارس: پناهیان: «خانواده خوب» از شروط ورود به سیاست است


به گزارش خبرگزاری فارس، آنچه در ادامه می آید، گزیده‌ای از سخنرانی حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان با عنوان «نهال ولایت در نهاد خانواده» است که در دهه اول محرم هر شب ساعت 20 در مهدیه تهران برگزار می‌شود.

* دعا برای خانواده خوب، دعا برای دریافت یک هدیه ویژه از جانب پروردگار است

اهمیت خانواده را می‌توان از این آیه قرآن به خوبی درک کرد: «رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَ ذُرِّیَّتِنَا قُرَّةَ أَعْینُ‏ٍ وَ اجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا؛ پروردگارا، ما را زنان و فرزندانى مرحمت فرما که مایه چشم روشنى ما باشند، و ما را پیشواى اهل تقوا قرار ده»(فرقان/74) هبه به چیزی گفته می‌شود که به انسان می‌بخشند و به نوعی یک هدیه ویژه است. عبارت «هب‌لنا» در این آیه نشان می‌دهد که دعا برای خانواده خوب، دعا برای دریافت یک هدیه ویژه از جانب پروردگار است. در اینجا از خدا می‌خواهیم که همسران و فرزندان ما را نورِچشم ما و مایه روشنی دیدگان ما قرار دهد. یعنی هرگاه همسر خود را می‌بینیم شاد و مسرور شویم و این فراتر از دوست داشتن است.

* مسئولیت قوام، نورانیت و معنویت خانواده بیشتر بر عهده مادر خانواده است

نکته جالب در این آیه این است که ابتدا از همسر نام برده شده است. یعنی اول باید همسر نورِچشم مرد باشد و بعد فرزندان. چرا که اگر رابطه درستی بین زن و شوهر برقرار نباشد، معمولاً فرزند هم درست تربیت نخواهد شد. خانواده باید از یک قوام، نورانیت و معنویت برخوردار باشد و مسئولیت آن بیشتر بر عهده مادر خانواده است چون زن‌ها در خانواده مؤثرتر هستند. زن‌ها مدیران خانواده هستند که می‌توانند مردها را نیز اداره کنند. مثلاً اگر یک خانمی به همسرش بگوید: «هیچ وقت لقمه حرام به خانه نیاور! ما حاضریم به یک لقمه نان قناعت کنیم ولی لقمه حرام نخوریم…» مطمئناً چنین مردی هیچ‌گاه دست به حرام نمی‌زند.

حالا اگر کسی یک خانواده خوب داشته باشد، (با کیفیتی که در آیه فوق بیان شد)، نتیجه بسیار زیبایی خواهد داشت و آن اینکه می‌تواند «برای متقین امام و پیشوا قرار بگیرد» و پیشوا بودن برای متقین غیر از پیشوا بودن برای افراد معمولی است.

* برای پُست‌های مهم حکومتی باید از افرادی استفاده کرد که از خانواده‌های صالح هستند

امیرالمؤمنین(ع) در نامه معروف خود به مالک اشتر می‌فرمایند: «وَ تَوَخَّ مِنْهُمْ أَهْلَ التَّجْرِبَةِ وَ الْحَیَاءِ مِنْ أَهْلِ الْبُیُوتَاتِ الصَّالِحَةِ وَ الْقَدَمِ فِی الْإِسْلَامِ الْمُتَقَدِّمَةِ ؛ از عمّال حکومت کسانى را انتخاب کن که اهل تجربه و حیاءاند، و از خانواده‏هاى شایسته و در اسلام پیش قدم ترند» و در فراز دیگری از همین نامه می‌فرمایند: «ثُمَّ الْصَقْ بِذَوِی الْمُرُوءَاتِ وَ الْأَحْسَابِ وَ أَهْلِ الْبُیُوتَاتِ لصَّالِحَةِ وَ السَّوَابِقِ الْحَسَنَةِ ثُمَّ أَهْلِ النَّجْدَةِ وَ الشَّجَاعَةِ وَ السَّخَاءِ وَ السَّمَاحَةِ ؛ با صاحبان مکارم و شرافت، و خانواده‏هاى شایسته و داراى سوابق نیکو پیوند برقرار کن، پس از آن با دلاور مردان و شجاعان و بخشندگان و جوانمردان رابطه برقرار ساز» (نهج البلاغه/نامه 53)

سیاسیون مملکت بر اساس فرمایش علی(ع) حق ندارند در رده‌های بالا در اطراف خودشان، افرادی را بگذارند که از خانواده‌های صالح نیستند. برای پُست‌های حساس باید از افرادی استفاده کرد که ریشه خانوادگی خوبی دارند. خیلی از مشکلات و معضلاتی که ما در طبقات و سطوح مختلف داریم، در دست عناصر سیاسی و مدیران جامعه است. همان‌طور که می‌دانیم مسئولیتی که امیرالمؤمنین(ع) برای مالک اشتر در نظر گرفته بود، استانداری بوده است. وقتی اطرافیان یک استاندار باید از خانواده‌های صالح باشند، طبیعتاً خود او هم باید از خانواده‌ای صالح باشد. البته ممکن است کسی خودش آدم خوبی باشد ولی از خانواده صالحی نباشد و مثلاً پدرش آدم بدی بوده است. ما هم نمی‌گوییم چنین فردی را به کلی کنار بگذارند و دور بیاندازند؛ سخن این است که طبق فرمایش امیرالمؤمنین به چنین کسی پست و مقام بالا و ریاست، داده نشود ولی در مشاغل دیگر می‌توان از او استفاده کرد.

* طبق فرمایش امیرالمؤمنین(ع)، مردم در انتخابات مجلس باید به ریشه خانوادگی افراد هم توجه کنند

طبق دستور امیرالمؤمنین (ع): هر کسی نباید وارد عرصه سیاست شود؛ و یکی از شرایطش این است که از خانواده خوبی باشد. البته این شرط لازم است، اما کافی نیست و امیرالمؤمنین(ع) شرطهایی دیگری را هم بیان کرده‌اند. لذا اگر ما آرزو داریم فرزندانمان از فرماندهان لشکر امام زمان باشند؛ باید بدانیم که ایشان هم اگر بخواهند به کسی مسئولیتی بدهند، ابتدا به خانواده و پدر و مادر او نگاه می‌کنند. باید به ریشه خانوادگی افراد نگاه شود. امام زمان نیاز به افرادی دارد که توسط آنها جهان را اداره نماید و چنین افرادی از دل خانواده‌های صالح بیرون می‌آیند.

ما انتخابات مجلس شورای اسلامی را در پیش رو داریم. مردم باید بنابر فرمایش امیرالمؤمنین(ع) در انتخاب خود، یکی از شاخص‌هایی که در نظر می‌گیرند، «ریشه خانوادگی» افراد باشد. بعضی‌ها که خانواده و پدر و مادر خوبی ندارند، اصلاً نباید این اجازه را به خودشان بدهند که در انتخابات کاندیدا شوند.

* ویژه‌نامه محرم و صفر خبرگزاری فارس/
112

 نظر دهید »

نظام پژوهشی مطلوب از دیدگاه مقام معظم رهبری

17 بهمن 1390 توسط بیات

پژوهش و تحقیق در نظام های آموزشی دنیا رکن اساسی و مایه ی بقای آن است . شاخص رشد و یا عقب ماندگی هر مجموعه ی آموزشی و تحقیقی، به چگونگی و جایگاه پژوهش آن بر می گردد، از این رو، برای تحول و پیشرفت در حوزه، باید به نظام پژوهشی آن، عنایت ویژه بشود .

نظام پژوهشی مطلوب، علاوه بر تامین نیازمندی های داخلی خود و رشد دانش پژوهان حوزه، باید معظلات فکری، دینی، اجتماعی، حکومتی و … نظام و مردم را هم پاسخگو باشد .

… کار سوم، تحقیق و تالیف در مسائل علمی است، چه کارهایی که از بیرون به حوزه عرضه می شود و چه کارهایی که متعلق به خود حوزه است و به محققان و مؤلفانی که کتاب هایی بنویسند که حاوی تحقیقات جدید در مسائل فقهی است و شیوه های نوین استنباط را بیان می کند … و چه کتاب های درسی .

سخنرانی در جمع فضلا و نخبگان حوزه، 7/9/68.

 

 1 نظر
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

یاس

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • نبش قبر حجربن عدی
  • راه و رسم طلبگی
  • شیطان طاقت 6 چیز را ندارد!!!
  • سبک زندگی
  • دل نوشته
  • حدیث اعتکاف
  • او بهشت را ندیده خرید!
  • اجتماعي

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • تماس